Vacature nieuw bestuurslid

Vanwege het vertrek van Edwin, is het bestuur per direct op zoek naar een nieuw, enthousiast bestuurslid. Op dit moment zijn wij met 4 bestuursleden.Heb je interesse of wil je meer informatie?

Stuur dan een mail naar amsterdam.noord (at) groenlinks.nl

Wat houdt een bestuursfunctie in?

Het bestuur vergadert eens per maand. Als bestuurslid ben je vanzelfsprekend lid van GroenLinks in Amsterdam Noord en neem je actief deel aan onze overleggen. Een kandidaat zal een gesprek met een of meerdere bestuursleden voeren en bij voorkeur een vergadering bijwonen voordat hij of zij aan de ALV wordt voorgedragen. Indien verkozen gaat de kandidaat een termijn aan voor 2 jaar. Gemiddeld zal je ongeveer 2 uur per week kwijt zijn aan het werk als bestuurslid.

Secretaris

Als secretaris draag je zorg voor de verslaglegging van de afdeling en je bent het eerste aanspreekpunt voor leden. Je verzorgt de correspondentie met de leden en met het Landelijk Bureau, bereidt de Algemene ledenvergaderingen voor, stelt hiervoor samen met de voorzitter de agenda op en verzorgt de uitnodigingen voor leden. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het beheer van het ledenbestand.