Versterk ons team als organiser

Op dit moment hebben we één organiser in Noord: onze geweldige Sebas, maar Sebas zoekt versterking! Steek jij de handen uit de mouwen voor GroenLinks in Noord?

Wat doet een organiser? Als organiser organiseer je vrijwilligers in jouw buurt om tot actie te komen. We doen dat voornamelijk door te huis-aan-huizen en proberen zo onszelf als Groenlinks te laten zien aan buurtbewoners, en zo een sterke verbinding met elkaar en de buurten waar we langsgaan te verkrijgen.
Met name in de campgagne ben je als organiser bezig met onder andere huis-aan-huisacties te organiseren en ook buiten de campagnetijd is verbinding en zichtbaarheid belangrijk.

Wat zoeken we in een organiser? Als organiser moet je dus mensen aanzetten tot actievoeren. Je houdt ervan om mensen op te trommelen en haalt er energie uit om te verkondigen waar je voor staat. Dit is ook iets dat je uitstraalt en door kan geven aan de vrijwilligers!

Ben je geintresseerd of heb je vragen? Neem direct contact op met Sebas via amsterdam.noord@groenlinks.nl. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren.. Dat doe je hierrrr.